Contact

De antwoorden op veel vragen kan je terug vinden in bij de FAQ’s hieronder.

Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar info@classicoboretti.nl.

De Classico Boretti is al jaren een begrip onder de Nederlandse toertochten. Deze Italiaans getinte fietstoertocht vindt op zaterdag 14 mei 2016 voor de 9e keer plaats. In de afgelopen acht jaar is de Classico uitgegroeid tot een van de populairste wielertoertochten, bekend om o.a. het felbegeerde unieke gratis wielershirt en de Pasta Party na afloop. Vanuit Rhenen loopt het prachtige parcours met vele beklimmingen over de Utrechtste Heuvelrug. Natuurlijk rijd je de Grebbeberg, de Amerongse berg en de Posbank, maar ook mag de Italiaanse weg (beklimming van 7%) met deze Italiaanse sfeer niet ontbreken!| Foto © Charles Batenburg


FAQ’s

Is er ook andere Boretti wielerkleding beschikbaar?

Ja, via de webshop van Boretti is bijpassende kleding en accessoires beschikbaar.

Is het Boretti wielershirt ook te koop?

Ja, het wielershirt is verkrijgbaar voor € 10,- bij de stand tijdens de Classico Boretti.

Kan ik mijn deelname na inschrijving annuleren?

Ja, dat is mogelijk voor 1 februari 2017. Er wordt in dat geval € 5,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Na 1 februari vindt geen restitutie van inschrijfgeld meer plaats. Stuur bij annulering een e-mail o.v.v. het evenement en je naam-/adresgegevens naar info@classicoboretti.nl of geef de gegevens door van een vervangende deelnemer.

Kan ik na inschrijving mijn afstand nog wijzigen?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt zelf een andere afstand kiezen.

Als ik me heb ingeschreven voor de Classico Boretti, maar ik kan alsnog niet deelnemen, kan ik dan iemand anders voor mij in de plaats laten deelnemen?

Ja, dit is mogelijk tot 1 week voor het evenement. Stuur een e-mail o.v.v. het evenement en je naam-/adresgegevens naar info@classicoboretti.nl.

Als ik me heb ingeschreven voor de Classico Boretti, maar ik kan alsnog niet deelnemen, kan ik dan het Boretti Jubileum wielershirt toegestuurd krijgen?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. Het wielershirt kun je alleen ophalen op 5 of 6 mei op het evenemententerrein.

Als ik te laat ben voor de online voorinschrijving, kan ik dan toch de Jubileumeditie van het Boretti wielershirt ontvangen?

Ja, je kan het voor € 10,- aanschaffen bij de stand op de Classico Boretti.