Event info

PROGRAMMA

Tijd Activiteit
7.30 – 8.00 uur Startwaves 200 km
8.00 – 9.00 uur Startwaves 170 km
9.00 – 12.00 uur           Startwaves 115 km
12.00 – 12.30 uur Startwaves 65 km
13.00 – 13.15 uur Startwave 30 km
Vanaf 9.00 uur Startwaves groepen alle afstanden
17.00 uur Sluiting finish
18.00 uur Sluiting parkeerterreinen 

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTTIJDEN

We werken dit jaar met vaste starttijden om zo de spreiding op het parcours te waarborgen. Er vertrekt elke 15 minuten een nieuwe wave. Binnen deze starttijd kun je vertrekken. We vragen deelnemers maximaal 5 minuten voor de starttijd aanwezig te zijn bij de start.

STARTBESCHEIDEN

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven. Er is geen dag inschrijving. De startbescheiden inclusief het bij de inschrijving inbegrepen Limited Edition Boretti Wielershirt worden vooraf toegestuurd. Deze kun je in de week voorafgaand aan de Classico Boretti op het door jou ingevulde adres verwachten. Het is op dit moment niet meer mogelijk om wijzigingen in je inschrijving aan te brengen. 

1,5 METER AFSTAND

We zijn blij dat we na een lange tijd eindelijk een grootschalige toertocht kunnen organiseren. Om een veilig evenement te kunnen organiseren moeten we op 10 juli wel de nodige maatregelen treffen, waardoor deze 13e editie van de Classico Boretti er anders uit ziet dan je misschien bent gewend.

Zo worden de startbewijzen vooraf toegestuurd en kies je starttijd. Om drukte bij de start en finish te voorkomen, zijn er geen (horeca) voorzieningen aanwezig. Een test of vaccinatiebewijs om deel te nemen aan de Classico Boretti is niet verplicht, wel vragen we de deelnemers om bij klachten thuis te blijven, 1,5 meter afstand te houden van je mede-deelnemers op start, finish en de verzorgingsposten en om regelmatig de handen te wassen. 


BEREIKBAARHEID

De Classico Boretti 2021 start en finisht in Ede. Om drukte te voorkomen, zijn er twee locaties voor de start en finish. De start ligt net buiten Ede bij het MOB complex, de finish is bij het historische Kazerneterrein.

We vragen je om maximaal 5 minuten voor jouw starttijd aanwezig te zijn bij de start. Bij de start is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voorzien. Rij naar Hessenweg 10, Ede en volg vanaf daar de aanwijzingen en borden van de organisatie.

De finish bij het Kazerneterrein ligt op circa 3 km afstand van de start locatie. Let na de finish dan ook goed om: de parkeergelegenheid aan de start sluit om 18.00 uur!

  

START LOCATIE


VERZORGING ONDERWEG

We zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens de tocht. Op de verschillende routes vind je elke 40 / 50 km een verzorgingspost, waar je even rustig bij kunt komen en bij kunt tanken. Hier kun je je energieniveau een boost geven met onder andere sportdrank, -gels en -repen van Born, koeken van Snelle Jelle en fruit van Lidl Nederland.


LIMITED EDITION WIELERSHIRT

Als deelnemer van de Classico Boretti ontvang je ook dit jaar weer een schitterend Boretti wielershirt van AGU. Het shirt wordt vooraf per post toegestuurd samen met je startbewijs. Het is daardoor niet mogelijk om van shirtmaat je wisselen.


NA DE FINISH

Als deelnemer van de Classico Boretti ontvang je ook dit jaar naast de welverdiende medaille een verse zomerse pasta salade to-go om mee naar huis te nemen. Er zijn na de finish geen horeca faciliteiten voorzien, maar bezoek na de finish in Ede vooral de reeds aanwezige horeca. Ze voorzien jullie graag van een drankje!