Event info

PROGRAMMA

Tijd Activiteit
7.30 – 8.00 uur Startwaves 200 km
8.00 – 9.00 uur Startwaves 170 km
9.00 – 9.15 uur Startwave groepen alle afstanden
9.15 – 10.00 uur Startwaves 115 km
10.00 – 10.15 uur Startwave groepen alle afstanden 
10.15 – 11.45 uur Startwaves 115 km
12.00 – 12.30 uur Startwaves 65 km
13.00 – 13.15 uur Startwaves 30 km

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTBESCHEIDEN

De startbescheiden inclusief het bij de inschrijving inbegrepen Limited Edition Boretti Wielershirt worden vooraf toegestuurd. Deze kun je vanaf 1 juli op het door jou ingevulde adres verwachten. Controleer of jouw adresgegevens nog kloppen door in te loggen op jouw account. Wil je wijzigingen doorvoeren? Doe dit dan voor donderdag 17 juni. Het is niet meer mogelijk om op de dag zelf in te schrijven.

VERZORGING ONDERWEG

We zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens de tocht. Op de verschillende routes vind je elke 40 / 50 km een verzorgingspost, waar je even rustig bij kunt komen en bij kunt tanken. Op elke post zorgen we voor een gezellige sfeer met muziek. Hier kun je je energieniveau een boost geven met de sportdrank, -voeding en fruit.

STARTTIJDEN

We werken dit jaar met vaste starttijden om zo de spreiding op het parcours te waarborgen. Er vertrekt elke 15 minuten een nieuwe wave. Je kunt tijdens het inschrijven jouw gewenste starttijd kiezen. Heb jij je in 2021 ingeschreven en wil je jouw starttijd wijzigen, dan kun je dit zelf doen door in te loggen op jouw accountHeb jij je eerder ingeschreven en wil je op een andere tijd starten, neem dan voor 30 april 2021 contact met ons op.


BEREIKBAARHEID

De Classico Boretti 2021 start en finisht in Ede. De finish is bij de historische Kazerneterrein. Hier ontvang je na de finish je welverdiende medaille en pastamaaltijd.

Zorg dat je bijtijds vertrekt zodat je op tijd kunt starten. We zorgen dat je gratis kunt parkeren nabij de start, in aanloop naar de Classico Boretti informeren we hier verder over.

START & FINISH LOCATIE


LIMITED EDITION WIELERSHIRT

Als deelnemer van de Classico Boretti ontvang je ook dit jaar weer een schitterend Boretti wielershirt van AGU. Van elke maat zijn een beperkt aantal shirts beschikbaar, mocht een maat uitverkocht zijn, dan kun je deze maat niet meer kiezen bij je inschrijving. Je kunt tijdens de inschrijving jouw wieleroutfit compleet maken met een bijpassende wielerbroek voor €59,- Wil je later alsnog een broek bestellen? Dit kan tot 2 mei door in te loggen in je account (link naar mijn account) AGU zorgt ervoor dat je voor de Classico Boretti de broek thuis ontvangt.

Bekijk hier welke shirtmaat je het best kunt bestellen!

Bekijk hier welke broekmaat je het best kunt bestellen!

Classico Boretti gaat door op 10 juli 2021

De 13e editie van de Classico Boretti is verplaatst naar zaterdag 10 juli 2021. In de zomer verwachten we de compleet verzorgde toertocht met een Italiaans tintje vanuit Ede te kunnen organiseren. De inschrijving is geopend!

Lees meer