Event info

PROGRAMMA

Tijd Activiteit
7.30 – 8.00 uur Startwaves 200 km
8.00 – 9.00 uur Startwaves 170 km
9.00 – 12.00 uur           Startwaves 115 km
12.00 – 12.30 uur Startwaves 65 km
13.00 – 13.15 uur Startwave 30 km
Vanaf 9.00 uur Startwaves groepen alle afstanden
17.00 uur Sluiting finish
   

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTBESCHEIDEN

De startbescheiden inclusief het bij de inschrijving inbegrepen Limited Edition Boretti Wielershirt worden vooraf toegestuurd. Deze kun je vanaf 1 juli op het door jou ingevulde adres verwachten. Controleer of jouw adresgegevens nog kloppen door in te loggen op jouw account. Wil je wijzigingen doorvoeren? Doe dit dan voor donderdag 17 juni. Het is niet meer mogelijk om op de dag zelf in te schrijven.

VERZORGING ONDERWEG

We zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens de tocht. Op de verschillende routes vind je elke 40 / 50 km een verzorgingspost, waar je even rustig bij kunt komen en bij kunt tanken. Hier kun je je energieniveau een boost geven met de sportdrank, -voeding en fruit.

STARTTIJDEN

We werken dit jaar met vaste starttijden om zo de spreiding op het parcours te waarborgen. Er vertrekt elke 15 minuten een nieuwe wave. Je kunt tijdens het inschrijven jouw gewenste starttijd kiezen. 


BEREIKBAARHEID

De Classico Boretti 2021 start en finisht in Ede. De start is bij het MOB complex, de finish is bij de historische Kazerneterrein. Hier ontvang je na de finish je welverdiende medaille en pasta salade.

Ede is centraal gelegen in Nederland. De organisatie is druk bezig om voor komende editie voldoende parkeercapaciteit te creëren rondom de start in Ede. In aanloop naar de Classico Boretti informeren we hier verder over.

 

FINISH LOCATIE


LIMITED EDITION WIELERSHIRT

Als deelnemer van de Classico Boretti ontvang je ook dit jaar weer een schitterend Boretti wielershirt van AGU. Van elke maat zijn een beperkt aantal shirts beschikbaar, mocht een maat uitverkocht zijn, dan kun je deze maat niet meer kiezen bij je inschrijving.

Je kunt tijdens de inschrijving jouw wieleroutfit compleet maken met een bijpassende wielerbroek voor €59,- De koersbroek heeft een Green 95 zeem met hoog comfort voor zowel de beginnende als gevorderde fietser, bekijk de specificaties hier. Wil je later alsnog een broek bestellen? Dit kan tot 2 mei door in te loggen in je account. AGU zorgt ervoor dat je voor de Classico Boretti de broek thuis ontvangt.

Bekijk hier welke shirtmaat je het best kunt bestellen!

Bekijk hier welke broekmaat je het best kunt bestellen!

Inschrijving sluit op zondag 27 juni om 23.59 uur.

De 13e editie van de Classico Boretti gaat door op 10 juli 2021. Let op: de inschrijving sluit op zondag 27 juni 2021 om 23.59 uur. Je startbewijs én wielershirt worden thuis gestuurd, daarom is het niet meer mogelijk om in de twee weken voorafgaand aan het evenement en op de dag zelf in te schrijven.