Bereikbaarheid

Start- en finish

De start en finish vinden plaats bij het Plantion in Ede. Het adres is Wellensiekstraat 4, 6718 XZ, Ede. 

Parkeren kan worden gedaan op de omliggende parkeerterreinen. Dit is gratis. Hieronder is de informatie betreft de parkeerterreinen te vinden. Vanaf de parkeerterreinen is het nog een klein stukje fietsen naar de start/finish (maximaal 5 minuten).

 

Bereikbaarheid Ede

Ede is tijdens het weekend van de Classico Boretti minder goed bereikbaar in verband met werkzaamheden aan het spoor. Zo is aanrijden vanaf het zuiden vanuit Bennekom niet mogelijk. Verder gaan er tijdens het weekend geen treinen naar Ede toe.

Plan je route vooraf om niet verrast te zijn op de dag van het evenement.

Parkeren

Gezien het soort evenement zullen de meeste mensen met de auto naar de Classico Boretti komen. Om deze reden willen wij je vragen zo veel mogelijk samen te reizen om de druk op de parkeerplaatsen te voorkomen, dit is ook gezelliger en beter voor het milieu.

Voor het aanrijden naar de parkeerplaats vragen we je om de borden te volgen. In de infomail zal de parkeerplaats waarop je bent ingedeeld te vinden zijn.

Mocht de parkeerplaats op de dag van het evenement vol zijn, word je door de verkeersregelaars ter plaatse doorverwezen naar een andere parkeerplaats. Deze zijn allemaal in de nabije omgeving.

Als je samen reist en je reisgenoot heeft een andere parkeerplaats toegewezen gekregen, kan je kiezen tussen één van de twee parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer

In het weekend van de Classico Boretti rijden er geen treinen van en naar Ede. Het dichtstbijzijnde station is Station Barneveld. Vanaf dit station is het nog 15km fietsen naar de start.