FAQ's

Bekijk op deze pagina alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Houd er rekening mee dat de onderstaande informatie onder voorbehoud van wijzigingen is.

COVID-19

Zoals bekend is de Classico Boretti in 2020 geannuleerd vanwege de coronacrisis en verplaatst. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden rondom COVID-19 blijven de in 2020 aangeschafte startbewijzen (inclusief Limited Edition Boretti wielershirt) van alle ingeschreven en betalende deelnemers, afwijkend van onze algemene voorwaarden, geldig voor de volgende editie op zaterdag 10 juli 2021. De teaminschrijvingen blijven ook staan en kunnen niet geannuleerd worden. Indien er teamleden zijn die niet meer kunnen/willen deelnemen, dan kan de teamcaptain deze teamleden uit het team verwijderen en een nieuw teamlid uitnodigen.

Wat als ik niet kan deelnemen op de nieuwe datum?
Gezien de uitzonderlijke omstandigheden rondom COVID-19 bieden we alle individueel ingeschreven en betalende deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs zonder extra kosten over te dragen (via ons vraag en aanbod-platform). Mocht je jouw startbewijs via dit platform niet kunnen overdragen, kun je er ook voor kiezen jouw startbewijs nog even te behouden en later nogmaals aan te bieden. Indien je bent ingeschreven als onderdeel van een groep of business team kun je deze niet annuleren. De teamcaptain kan jou uit het team verwijderen en een nieuwe deelnemer uitnodigen. Biedt dit geen oplossing? Neem dan contact met ons op o.v.v. jouw bevestigingsnummer. 

Kan ik mijn bestelde Energylab schema opnieuw gebruiken voor de nieuw datum?
Indien je een Energylab schema hebt besteld, kun je dit schema verplaatsen voor de editie op de nieuwe datum. Je kunt het best het schema uit de agenda verwijderen en opnieuw inplannen. Dit doe je als volgt:

  • Navigeer in het menu (drie streepjes linksboven) naar 'mijn komende trainingen';
  • Klik op 'schema agenda verwijderen', net boven jouw schema en bevestig;
  • Het schema is zichtbaar in jouw archief (deze vind je op de homepage bij 'trainingsschema's > archief';
  • Je kunt jouw schema hier opnieuw inplannen.

FAQ's

Inschrijving sluit op zondag 27 juni om 23.59 uur.

De 13e editie van de Classico Boretti gaat door op 10 juli 2021. Let op: de inschrijving sluit op zondag 27 juni 2021 om 23.59 uur. Je startbewijs én wielershirt worden thuis gestuurd, daarom is het niet meer mogelijk om in de twee weken voorafgaand aan het evenement en op de dag zelf in te schrijven.