Goed Voorbereid

Zaterdag 11 mei is de 12e editie van de Classico Boretti. Heb je aan alles gedacht? Bekijk dan even onze checklist met alles over de route, startbescheiden en al het andere wat je niet mag vergeten.

Routes

Vanaf Papendal loopt het prachtige parcours over de Veluwe en Utrechtse Heuvelrug. Bekijk hier de volledige routes en bekijk alvast waar je de verzorgingsposten kunt vinden en welke beklimmingen er zijn opgenomen in het parcours. Bekijk hieronder de algemene routekaart en download hier de GPX bestanden van alle routes.

Bereikbaarheid

Op en rond Papendal zijn er diverse parkeergelegenheden voor deelnemers van de Classico Boretti. Het wordt druk dus zorg dat je ruim van te voren aanwezig bent. Volg de borden en aanwijzingen richting de parkeerterreinen. Vanaf de parkeerterreinen volg je de roze Classico Boretti borden naar de start op Papendal. Bekijk hier de volledige bereikbaarheidspagina. 

Shirt

Bij het ophalen van jouw startnummer ontvang je direct een Classico Boretti wielershirt in jouw opgegeven maat. Bij de Boretti Outlet kun je de door jouw bestelde wielerbroek oppikken (indien besteld). Het is helaas niet mogelijk om shirts en broeken te ruilen.

Starttijden

Dit zijn de starttijden per afstand:
• 165 km: 08.30 - 09.30 uur
• 115 km: 09.30 - 10.30 uur
• 65 km: 10.30 - 11.30 uur
• 30 km: 11.30 - 12.00 uur
Ieder heel uur hebben we een We are Women Proof startmoment. De startstraat is dan tijdelijk exclusief gereserveerd voor de vrouwelijke deelnemers.

Informatiekaartje

Bij je startbescheiden ontvang je een informatiekaartje met daarop de route, de verzorgingsposten en het servicenummer. Dit nummer kun je gebruiken mocht je onderweg pechhulp of EHBO nodig hebben. Bekijk hier alvast het informatiekaartje

Weersverwachting

Vandaag zijn er in Arnhem perioden met zon en gaan er stapelwolken ontstaan. Het blijft de hele dag droog. De temperatuur loopt vanmiddag op naar 15 graden. Er staat een matige noordenwind, windkracht 3 of 4. Dit weerbericht is verzorgd door weerman Ed Aldus.

 

Verzorgingsposten

Onderweg kom je uitgebreide verzorgingsposten tegen. Hier krijg je o.a. Nutixxion bars, gels en isotone drank, koeken, fruit en water. Zorg ervoor dat je er op tijd bent, zodat je van het aanbod gebruik kunt maken. De openingstijden van de verzorgingsposten zijn als volgt:
• Post 1: 09.30 uur t/m 11.15 uur (Cuneraweg 12, 3911 RN Rhenen)
• Post 2: 11.30 uur t/m 14.15 uur (Vijverlaan 1, 6731 CK Otterlo)
• Post 3: 11.30 uur t/m 15.15 uur (derwijkerweg 28, 6961 GE Eerbeek)
De finish sluit om 17.15 uur.

Fietsenstalling

Na te tocht kun je jouw fiets stallen in de bewaakte fietsenstalling op het Festivalterein op Papendal. Let op! Deze fietsenstalling wordt tot 18.00 bewaakt.

Kleedkamers en douches

Op Papendal kun je na afloop gebruik maken van de kleedkamers en gratis douches op circa 100 meter van het Framed Festival.

 

Nagenieten op het Framed Festival

Na afloop van de toertocht ben je van harte welkom op het Framed Festival. Bij jouw startbescheiden tref je een groen toegangsbandje, hiermee heb je toegang tot het festival en de wedstrijden van de World Cup BMX. Met het pasta polsbandje kun je hier genieten van een welverdiende gratis pastamaaltijd van Holy Pasta, ook dit polsbandje is toegevoegd aan de startbescheiden.