Classico Boretti shirt & broek

Limited Edition Boretti wielershirt

Bij jouw inschrijving voor de Classico Boretti 2019 is een Limited Edition Boretti wielershirt van AGU inbegrepen*!

  • Controleer via de maattabel welke maat geschikt is. Ruilen van maten ter plaatse is in beperkte mate mogelijk en zolang de voorraad strekt. Er zijn zowel dames als heren maten beschikbaar.
  • Van elke maat zijn een beperkt aantal shirts beschikbaar, mocht een maat uitverkocht zijn, dan kun je deze maat niet meer kiezen bij je inschrijving.
  • Wanneer je jouw shirtmaat later wilt wijzigen, dan kan dat door in te loggen in jouw MyLaps account via het inschrijfformulier.
  • Wil je het shirt thuis ontvangen? Tot 31 maart kun je gebruik maken van de mogelijkheid om voor € 3,50 het Boretti wielershirt en jouw startbescheiden thuisbezorgd te krijgen. Kies voor deze optie in het inschrijfformulier.

Let op: de kleding is zorgvuldig samengesteld. De getailleerde pasvorm is dan ook gebaseerd op sporters en dient strak om het lijf te worden gedragen. Mocht je jouw bovenkleding graag wat ruimer dragen, dan adviseren we je een maat groter te bestellen dan je doorgaans hebt. Ruilen van maten ter plaatse is in beperkte mate mogelijk en zolang de voorraad strekt.

*Het Limited Edition Boretti wielershirt is voor deelnemers van de familietocht (30 km) niet inbegrepen, maar aan te schaffen voor € 10,-.

 

Boretti koersbroek

Maak je wieler outfit helemaal compleet met de Classico Boretti 2019 koersbroek van AGU, te bestellen tot 31 maart via het inschrijfformulier voor slechts € 59,- .

  • De koersbroeken worden niet toegestuurd, maar zijn op 10 of 11 mei op het evenemententerrein op te halen.
  • Alleen de bestelde maten worden geproduceerd, ruilen van maten is dus niet mogelijk.
  • Wanneer je jouw broek maat later wilt wijzigen, dan kan dat tot 31 maart door in te loggen in jouw MyLaps account, via het inschrijfformulier.