Classico Boretti shirt & broek

Limited Edition Boretti wielershirt

Bij jouw inschrijving voor de Classico Boretti 2021 is een Limited Edition Boretti wielershirt van AGU inbegrepen*!

 • Controleer via de maattabel welke maat geschikt is. Ruilen van maten ter plaatse is in beperkte mate mogelijk en zolang de voorraad strekt. Er zijn zowel dames als heren maten beschikbaar. Van elke maat zijn een beperkt aantal shirts beschikbaar, mocht een maat uitverkocht zijn, dan kun je deze maat niet meer kiezen bij je inschrijving.
  • Is jouw maat niet meer beschikbaar?
   • Kies een andere maat (bijvoorbeeld de herenmaat (unisex) maat i.p.v. een damesmaat).
  • Het wijzigen van het shirtmaat is niet meer mogelijk


Let op: de kleding is zorgvuldig samengesteld. De getailleerde pasvorm is dan ook gebaseerd op sporters en dient strak om het lijf te worden gedragen. Mocht je jouw bovenkleding graag wat ruimer dragen, dan adviseren we je een maat groter te bestellen dan je doorgaans hebt. Ruilen van maten ter plaatse is in beperkte mate mogelijk en zolang de voorraad strekt.


Tot 1 april 2021 kan je gebruik maken van de mogelijkheid om het Boretti wielershirt en jouw startbescheiden thuisbezorgd te krijgen. Je ontvangt de shirts dan de week voor het evenement per post. Kies je niet voor deze optie, dan kun jij jouw shirt tegelijkertijd met jouw startbescheiden ophalen op het evenemententerrein. 


*Het Limited Edition Boretti wielershirt is voor deelnemers van de familietocht (30 km) niet inbegrepen, maar aan te schaffen voor € 15,-.

 

Boretti koersbroek

De Classico Boretti 2021 koersbroek van AGU is te bestellen tot en met 1 april 2021 via het inschrijfformulier.

 • De koersbroeken worden niet toegestuurd, maar zijn op 15 mei 2021 op het evenemententerrein op te halen.
 • Alleen de bestelde maten worden geproduceerd, ruilen van maten is dus niet mogelijk.
 • Je maat wijzigen? Dit kon tot 1 april via het MyLaps account.

 

Het materiaal van deze AGU koersbroek is zeer elastisch met spierondersteunende kwaliteiten en bevat een 65mm gripper band aan de pijpen voor extra comfort. De broeken zijn kort, hebben een bretel, zijn voorzien van een zeem en in zwart uitgevoerd. Deze zwarte stof is niet printbaar waardoor de kleur echt zwart is en niet doorschijnt. Op de gripperband zijn Italiaanse kleuren en het Classico Boretti logo terug te vinden zodat de broek perfect passend is bij het limited edition Boretti shirt 2020. In de broek zit een GREEN 95 zeem, die staat voor hoogwaardig conform voor zowel de beginnende als de regelmatige fietser. De zeem is gemaakt van sneldrogend, comfortabel 10mm foam en biedt uitstekende demping voor vrijwel iedereen.