Finish festival - Kazerneterrein in Ede

 

De Classico Boretti start vanaf het historische Kazerneterrein in de Gelderse plaats Ede. In een prachtige setting, omringd door gebouwen die zijn aangemerkt als rijksmonument, creëren we een gezellig festivalterrein en ben je direct in de juiste stemming voor jouw rit. Wij zorgen voor voldoende gratis parkeermogelijkheden in de directe omgeving, zodat je zorgeloos kunt genieten van de tocht.

Vanaf Ede leidt het parcours door het schitterende Veluwe gebied en Utrechtse Heuvelrug. De route voert je over een aantal beklimmingen zoals de Posbank, Amerongse berg en de Grebbeberg.

Na afloop kun je op het festivalterrein nagenieten onder het genot van een heerlijke pastamaaltijd die is inbegrepen bij inschrijving.

 

 

Vooraf

Op zaterdag 15 mei 2021 is het evenemententerrein in Ede vanaf 8.00 uur geopend. In de gratis bewaakte fietsenstalling kun je jouw fiets veilig neerzetten om vervolgens de startbescheiden op te halen bij onze vrijwilligers. Je ontvangt een envelop met hierin je stuurbordje (met tyrips om aan je stuur te monteren) en een routekaartje (neem dit kaartje mee want hierop staat het servicenummer, zodat je ons kunt bellen in geval van pech).

Na het ophalen van de startbescheiden kun je jezelf eventueel nog omkleden of gebruik maken van de toiletten. Nog even de banden oppompen en de laatste materiaalcheck doe je bij de stand van onze partner Cyclon. Haal een verse bak koffie, check of je er helemaal klaar voor bent en je kunt gaan starten aan een unieke tocht door de prachtige Gelderse natuur.

 

 

Na afloop

Direct na de finish streep krijg je van onze vrijwilligers een mooie medaille omgehangen. In de gratis bewaakte fietsenstalling plaats je vervolgens je fiets om te genieten van een welverdiende pastamaaltijd! Op het terrein draait onze DJ gezellige muziek, zodat je in een gezellige setting kunt bijkomen en kunt nagenieten van de tocht. 

Parkeren

Vlot parkeren bleek eerdere edities een aandachtspunt. In de directe omgeving van het evenemententerrein in Ede worden er zaterdag 15 mei samen met de gemeente Ede diverse parkeerterreinen gecreëerd. Het parkeren is voor deelnemers van de Classico Boretti 2021 wederom gratis. In aanloop naar het evenement zullen we de verschillende parkeerterreinen communiceren. 

Classico Boretti verplaatst naar zaterdag 15 mei 2021

Als gevolg van de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten om de Classico Boretti te verplaatsen naar 2021. Lees hier de FAQ’s voor alle vragen en antwoorden over de verplaatsing van de Classico Boretti.

Lees meer