VIP incl. BBQ

 

Geniet samen met je vrienden, familie collega's en/of relaties van de 13e editie van de Classico Boretti op zaterdag 16 mei 2020. Met een team deelnemen aan deze compleet verzorgde toertocht is nog leuker!

Een groepsinschrijving kan al vanaf 6 personen, deelname aan alle afstanden is mogelijk. Het voordeel van de groepsinschrijving is dat je gemakkelijk alle deelnemers van jouw team kunt aanmelden en in een keer alle startbewijzen kunt ophalen. Wil je optimaal genieten en je relaties of medewerkers volledig in de watten leggen? Dan is het volledig verzorgde VIP arrangement incl. BBQ de beste optie!


Groepsinschrijving (vanaf 6 personen)

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 6 personen tot maximaal 500 personen kun je je inschrijven als team. Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving ook bij inbegrepen. Als team kun je alle startbewijzen in een keer ophalen en staat voor jullie team een eigen tafel klaar op het finish festival.

Inschrijven


 

Handleiding inschrijven en aanmaken van een team/groep

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door:

  

VIP arrangement met BBQ

Speciaal voor bedrijven bieden we een VIP Arrangement aan inclusief BBQ na afloop. Geniet met minimaal 6 personen van een volledig verzorgd VIP arrangement. 

Tarief: €75,- excl. BTW / € 90,75 incl. BTW

Naast alle onderdelen van een individuele inschrijving zijn inbegrepen:

 

Ontvangst met ontbijt, koffie en thee in Boretti VIP ruimte

  Eigen team tafel in Boretti VIP ruimte
  Toegang tot exclusieve Boretti VIP ruimte (incl. ophalen startnummers, VIP toiletten en lockers)
  Teamfoto als blijvende herinnering
  Na afloop hapjes en drankjes in Boretti VIP ruimte
 

Volledig verzorgde BBQ na afloop