Nieuws

mei 2021

zondag 30.05.2021

Classico Borerri shirt DEF.PNG
Dit wielershirt is inbegrepen bij inschrijving!

Bij je inschrijving voor de Classico Boretti ontvang je dit unieke wielershirt. Zoals je van leverancier AGU mag verwachten is dit shirt van hoge kwaliteit, ze verzorgen niet voor niets ook de shirts van de Jumbo-Visma profploeg. We bieden dit jaar zowel dames- als herenmaten aan. Kies tijdens je inschrijving je gewenste maat en het shirt wordt voorafgaand aan de Classico Boretti samen met je startnummer per post toegestuurd.

lees meer

donderdag 20.05.2021

Classico-Boretti65.jpg
Je eerste toertocht rijden? Train 5 juni met ons mee en bereid je optimaal voor!

Ben jij een beginnende fietser en heb je geen idee wat je allemaal kunt verwachten van jouw eerste toertocht? Heb je nog nooit geklommen en kijk je stiekem een beetje op tegen de beklimmingen op 10 juli? Helemaal nergens voor nodig, we gaan jou helpen! Voor maximaal vier deelnemers van de Classico Boretti 2021 organiseren we op zaterdagochtend 5 juni een unieke en gratis voorbereidingstraining op de Posbank. Wil je er bij zijn?

lees meer

donderdag 13.05.2021

ClassicoBoretti-MerlijnSpenkelink-29.jpg
Nieuw: een afstand van 200 km voor de echte fanatiekelingen!

Heb jij de afgelopen maanden veel kilometers gemaakt en ben je in ‘forma superiore’? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou! Een prachtige route van 200 km met onderweg alle beklimmingen zoals de Posbank, Amerongse Berg en de Italiaanse weg! Wie van je fietsvrienden daag jij uit voor zaterdag 10 juli? Ook als je iets minder getraind hebt hebben hebben we een mooie route voor je. Met keuze uit 5 verschillende afstanden is er een uitdaging voor iedereen!

lees meer

donderdag 06.05.2021

ClassicoBorettiRunnerWorld.jpg
Schrijf je in voor een starttijd naar keuze

Om spreiding op het parcours te waarborgen kies je dit jaar voor een vaste starttijd. Voor elke startwave zijn een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. De eerste waves zijn nu al uitverkocht! Wil je samen met je vrienden deelnemen en er zeker van zijn dat jullie samen kunnen starten? Schrijf je dan in als een team!

lees meer