Nieuws

mei 2019

vrijdag 03.05.2019

Classico Boretti Facebook basisbestand.jpg
Sta jij nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang!

Er zijn namelijk nog een beperkt aantal Limited Edition Boretti Shirt edizione 12a maten beschikbaar! Is jouw maat niet meer beschikbaar? Kies een andere maat (bijvoorbeeld de herenmaat (unisex) maat i.p.v. een damesmaat) of kies voor de Limited Edition Boretti Shirt edizione 11a als hier jouw maat nog wel beschikbaar is.

lees meer

vrijdag 10.05.2019

uitverkocht.jpg
De twaalfde editie van de Classico Boretti is uitverkocht!

De Classico Boretti is populair! We zijn stijf uitverkocht! Er zijn dan ook geen daginschrijvingen meer mogelijk. Zaterdag ontvangen we ruim 4500 deelnemers op het Framed Festival in Papendal, waar de afstanden van 30, 65, 115 en 165 zullen starten. Heb jij geen startbewijs weten te bemachtigen? Bekijk dan ook eens onze andere We Are Cycling toertochten. Zo staat de KlimClassic staat op Hemelvaartsdag: donderdag 30 mei op het programma.

lees meer

zaterdag 11.05.2019

Finishfoto2.jpg
Bekijk jouw persoonlijke finishfoto!

Aktiefoto heeft jou finish van de Classico Boretti vastgelegd! Jouw persoonlijke finishfoto's zijn nu te bekijken.

lees meer

zaterdag 11.05.2019

ClassicoBoretti-MerlijnSpenkelink-28.jpg
Sfeervolle 12e editie van de Classico Boretti op het Framed Festival

In een fris lentezonnetje begon vanaf het Framed Festival in Papendal de stijf uitverkochte twaalfde editie van de Classico Boretti 2019. Het festivalterrein kleurde al vroeg in de ochtend gezellig groen, dankzij de officiële Boretti shirts die alle deelnemers traditiegetrouw bij hun inschrijving ontvingen. De eerste enthousiastelingen maakten zich om 08.30 uur klaar voor het eerste startsein voor de tocht van 165 km. In totaal deden ruim 4600 deelnemers mee over 4 verschillende afstanden met elk uur een eigen officiële startschot. Speaker Vincent, onze sfeermaker stuurde de deelnemers met een high five op pad.

lees meer