Nieuwe startlocatie en routes 11e editie Classico Boretti

images

Op zaterdag 12 mei 2018 vindt de 11e editie van de Classico Boretti plaats. Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe startlocatie; deelnemers starten vanuit de prachtige Mauritskazerne in Ede.

De routes
De volledige routes van alle afstanden zijn deze week bekend gemaakt. Vanaf de Mauritskazerne leidt het parcours de deelnemers door het schitterende Veluwe gebied. Evenals vorig jaar rijden deelnemers de Grebbeberg, Amerongse berg en Posbank, maar ook de Italiaanse weg (beklimming van 7%) mag met deze Italiaanse sfeer niet ontbreken. De toertocht biedt zeer uitgeruste verzorgingsposten onderweg.

De nieuwe startlocatie heeft een fantastisch binnen- en buitenterrein. Beide plekken bieden de deelnemers een perfecte ruimte om te genieten van de gratis pastamaaltijd die je als deelnemer na afloop krijgt. Daarnaast wordt er uitgebreide catering aangeboden, waaronder speciaal bier verzorgd door De Koning van Denemarken. Ook biedt de nieuwe startlocatie gratis parkeergelegenheid voor de deelnemers.

Deelnemers krijgen bij inschrijving een uniek Boretti wielershirt (inschrijven voor 30 april) en een pastamaaltijd na afloop tijdens de Pasta Party. Inschrijven kan hier.

Classico Boretti maakt deel uit van We Are Cycling