12e Classico Boretti op Framed Festival

images

De Classico Boretti kent een nieuwe start- en finishlocatie. Op zaterdag 11 mei 2019 worden naar verwachting ruim 3.000 toerfietsers welkom geheten op Papendal in Arnhem. De 12e editie van deze unieke toertocht met een Italiaans tintje start en finisht hier op het jaarlijkse Framed Festival tijdens de UCI BMX Supercross World Cup.

Framed Festival

Direct naast de baan waar de wereldtoppers van de UCI BMX Supercross World Cup hun kunsten vertonen is op 10, 11 en 12 mei het Framed Festival gehuisvestigd. Op zaterdag 11 mei hebben deelnemers van de Classico Boretti toegang tot dit Framed Festival en de BMX World Cup wedstijden. Tijdens dit gave familiefestival op Papendal kunnen bezoekers van genieten van van ambachtelijke streekgerechten bij kleurrijke foodtrucks, theatervoorstellingen én treden gedurende de dag diverse artiesten op. Ook kinderen kunnen hier hun hart ophalen! Met diverse stoere activiteiten, zoals een mega stormbaan, bubbel voetbal, lasergamen of een clinic BMX is er voor elke leeftijd wat wils.

Inschrijving Classico Boretti geopend

Wielerliefhebbers kunnen zich vanaf vandaag met korting inschrijven voor de twaalfde editie van de Classico Boretti. Sportievelingen die zich voor 31 december 2018 inschrijven profiteren van € 10,- korting op de inschrijving. De Classico Boretti biedt vier verschillende afstanden (30, 65, 115 en 165 km) en kent een uitgebreid deelnemerspakket. Naast toegang tot het Framed Festival, ontvangen deelnemers een wielershirt, medaille, finishfoto en pastamaaltijd. 

We Are Cycling

Classico Boretti maakt deel uit van We Are Cycling. Elk jaar organiseert We Are Cycling meer dan 50 fietsevents in België, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In Nederland maken onder andere de KlimClassic, Gerrie Knetemann Classic en het NK Wielrennen onderdeel van de We Are Cycling kalender.

Kijk hier voor meer informatie en tickets:
Classico Boretti: www.classicoboretti.nl
Framed Festival: www.framedfestival.nl