FRAMED Festival pakt uit met Navarone en Vinchenzo

images

Navarone en Vinchenzo (zaterdag 11 mei) zijn vastgelegd voor Framed Festival. Het festival vindt plaats op 10, 11 en 12 mei op Papendal gelijktijdig met de UCI BMX Supercross World Cup en de Classico Boretti. Framed Festival kenmerkt zich door smakelijke burgers, ambachtelijke pizza’s en een lekker drankje gecombineerd met goede muziek en een uitstekend entertainmentprogramma voor het hele gezin, met onder andere Urban Sports & Dance. Speciaal voor de kids worden ook BMX clinics georganiseerd en zijn er springkussens, pumptracks, archery battle en een stormbaan te vinden. Deelnemers aan de Classico Boretti hebben zaterdag 11 mei gratis toegang tot het Framed Festival. 

 

Navarone uit Nijmegen maakte afgelopen jaar gebruik van de mogelijkheid om als band deel te nemen aan The Voice of Holland. En niet zonder succes. De band timmert al meer dan tien jaar aan de weg en heeft al veel festivals op de CV staan, maar The Voice heeft de naamsbekendheid meer vergroot. Vinchenzo begon al op zeer jonge leeftijd aan zijn zangcarrière. In 2012 nam hij deel aan de The Voice Kids en vijf jaar later eindigde hij bij de volwassen versie als derde. In 2018 ontving hij een 100% NL Award in de categorie ‘Talent van het jaar’.

 

De combinatie van Framed Festival en de UCI BMX Supercross World Cup zorgt drie dagen lang voor een optimale mix van sport en entertainment #OpPapendal. Het evenement is de laatste twee jaar door de internationale wielerunie UCI uitgeroepen tot Best Event van het jaar, mede door de unieke combinatie van muziek, entertainment, food en topsport. Bovendien is Papendal voor 2021 aangewezen als organisator van de Wereldkampioenschappen BMX.

 

Meer informatie over Framed Festival is te vinden op framedfestival.nl.