Sta jij nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang!

images

Sta jij nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang! Er zijn nog een beperkt aantal Limited Edition Boretti Shirt edizione 12a maten beschikbaar!


Bij jouw inschrijving voor de Classico Boretti 2019 is een Limited Edition Boretti wielershirt van AGU inbegrepen*!

 • Controleer via de maattabel welke maat geschikt is. Ruilen van maten ter plaatse is in beperkte mate mogelijk en zolang de voorraad strekt. Er zijn zowel dames als heren maten beschikbaar. Van elke maat zijn een beperkt aantal shirts beschikbaar, mocht een maat uitverkocht zijn, dan kun je deze maat niet meer kiezen bij je inschrijving.
  • Is jouw maat niet meer beschikbaar?
   • Kies een andere maat (bijvoorbeeld de herenmaat (unisex) maat i.p.v. een damesmaat).
   • Kies de Limited Edition Boretti Shirt edizione 11a als hier jouw maat nog wel beschikbaar is.
  • Het wijzigen van het shirtmaat is niet meer mogelijk


Let op: de kleding is zorgvuldig samengesteld. De getailleerde pasvorm is dan ook gebaseerd op sporters en dient strak om het lijf te worden gedragen. Mocht je jouw bovenkleding graag wat ruimer dragen, dan adviseren we je een maat groter te bestellen dan je doorgaans hebt. Ruilen van maten ter plaatse is in beperkte mate mogelijk en zolang de voorraad strekt.


Tot 31 maart kon je gebruik maken van de mogelijkheid om het Boretti wielershirt en jouw startbescheiden thuisbezorgd te krijgen. Je ontvangt de shirts komende week per post. Heb je niet voor deze optie gekozen, dan kun jij jouw shirt tegelijkertijd met jouw startbescheiden ophalen op het evenemententerrein. 


*Het Limited Edition Boretti wielershirt is voor deelnemers van de familietocht (30 km) niet inbegrepen.