Classico Boretti verplaatst naar zaterdag 15 mei 2021

images

De 13e editie van de Classio Boretti wordt verplaatst naar 15 mei 2021. Eerder maakte de organisatie al bekend dat de Classico Boretti op zaterdag 16 mei 2020 geen doorgang kan vinden vanwege de huidige situatie rondom COVID-19 (het coronavirus). Mede door het onzekere verloop van de coronacrisis en de daaruit voortvloeiende drukke evenementenkalender in het najaar, kiest de organisatie ervoor om het evenement te verplaatsen naar volgend jaar.

De aangeschafte startbewijzen van editie 2020 blijven geldig voor de editie op 15 mei 2021. Samen met alle fietsliefhebbers kijkt de organisatie uit om er volgend jaar een mooie tocht van te maken. Kijk op keepmoving.eu voor leuke challenges en virtual events die je helpen om in beweging te blijven. In mei zal ook de Classico Boretti als challenge te zien zijn op Keep Moving.

Alle reeds ingeschreven deelnemers hebben persoonlijk nadere informatie ontvangen rond de verplaatsing van de Classico Boretti.

Lees hier de FAQ’s voor alle vragen en antwoorden over de verplaatsing van de Classico Boretti.


Classico Boretti verplaatst naar zaterdag 15 mei 2021

Als gevolg van de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten om de Classico Boretti te verplaatsen naar 2021. Lees hier de FAQ’s voor alle vragen en antwoorden over de verplaatsing van de Classico Boretti.

Lees meer