Classico Boretti gaat door op 10 juli 2021

images

De 13e editie van de Classico Boretti is verplaatst naar zaterdag 10 juli 2021. In de zomer verwachten we de uitgebreid  verzorgde toertocht met een Italiaans tintje vanuit Ede te kunnen organiseren. De inschrijving is geopend.

Samen met hoofdsponsor Boretti – hét ‘Italian culinary lifestyle’ merk -, gemeente Ede en alle betrokkenen, bieden we fietsliefhebbers op 10 juli toch de mogelijkheid om deze gezellige toertocht in 2021 te fietsen. Wij volgen de ontwikkelingen nauwgezet en zullen alle noodzakelijke maatregelen nemen voor een veilige toertocht. Zo kan er dit jaar bij inschrijving een gewenste starttijd gekozen worden, om zo de spreiding van de deelnemers op het parcours te waarborgen. Bovendien worden de startbescheiden, inclusief het bij de inschrijving inbegrepen limited edition Boretti wielershirt, vooraf toegestuurd.

Tijdens deze editie wordt een vijftal schitterende routes inclusief de nodige beklimmingen uitgezet. Naast de 30 km (familietocht), 65 km, 110 km en 165 km wordt er dit jaar voor de meest geoefende toerfietsers ook een route van 200 km aangeboden. De routes starten en finishen in Ede en voeren de wielerfanaten over onder andere de Posbank, Amerongse Berg en – hoe kan het ook anders - Italiaanseweg.

De reeds aangeschafte startbewijzen in 2020 blijven geldig voor de editie op zaterdag 10 juli 2021. Wanneer de Classico Boretti onverhoopt geen doorgang kan vinden op de nieuwe datum ten gevolgen van COVID-19, blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie.

Heb jij je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan hier in met vroegboekkorting!