Je eerste toertocht rijden? Train 5 juni met ons mee en bereid je optimaal voor!

images

Ben jij een beginnende fietser en heb je geen idee wat je allemaal kunt verwachten van jouw eerste toertocht?  Heb je nog nooit geklommen en kijk je stiekem een beetje op tegen de beklimmingen op 10 juli? Helemaal nergens voor nodig, we gaan jou helpen!

Voor maximaal vier deelnemers van de Classico Boretti 2021 organiseren we op zaterdagochtend 5 juni een unieke en gratis voorbereidingstraining op de Posbank. Wat je kunt verwachten? We beginnen met een goede kop koffie met de Mountain High Chasers. Deze mannen hebben al vele toertochten en klimkilometers gemaakt en aan hen kun je al je vragen stellen. We eindigen met het gezamenlijk beklimmen van de Posbank waarbij de Mountain High Chasers je natuurlijk klim- en afdaal tips geven. 

Zin om deel te nemen? Geef je dan op via een e-mail naar info@classicoboretti.nl met je naam, leeftijd en een korte motivatie waarom je mee wilt doen aan deze voorbereiding. We kiezen in totaal vier enthousiaste deelnemers uit, uiterlijk 27 mei hoor je of je een van de vier gelukkigen bent. Kan je er niet bij zijn? Natuurlijk delen we de tips & tricks van de Mountain High Chasers later ook op deze website!