Parcours

Vanaf de start vanaf de Mauritskazerne in Ede kunnen deelnemers kiezen tussen tochten van 30 km (familietocht), 65 km, 115 km of 170 km. Klassiekers als de Amerongse berg, Grebbeberg en de Posbank ontbreken ook dit jaar niet. Natuurliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen, het parcours gaat op 16 mei grote delen door schitterende natuurgebieden zoals de Veluwe. Alle deelnemers finishen ook weer op het kazerneterrein, waar zij kunnen genieten van een welverdiende (gratis) pastamaaltijd. 

Via onderstaande button is de concept route van de 13e Classico Boretti te vinden. Naast een aantrekkelijke route willen we je ontzorgen zodat je optimaal kunt genieten. Alles over de verzorgingsposten kun je lezen door op de onderstaande button te klikken. Wist je dat je ook de competitie met je vrienden en mede fietsers kunt aangaan? Klik op Strava Challenge om hier alles over te weten te komen. Traditiegetrouw zijn er ook dit jaar op een aantal beklimmingen op de route!

ALLE INFORMATIE OVER HET PARCOURS VIND JE OP DE VOLGENDE PAGINA'S.

Routes  Verzorgingsposten  Strava Challenge  

Classico Boretti gaat niet door op zaterdag 16 mei 2020

De organisatie heeft besloten om de Classico Boretti niet door te laten gaan op de geplande datum als gevolg van de recente ontwikkelingen rondom COVID-19 (coronavirus).

Lees meer